Nieuwe PR Manager Jaguar Land Rover Nederland

Gewijzigde Structuur Marketing-Afdeling

24 SEPTEMBER 2013, BEESD
Samenvatting
Per 1 oktober a.s. treedt Bas van der Wal in dienst bij Jaguar Land Rover Nederland in de nieuwe functie PR Manager Jaguar en Land Rover. De bundeling van de PR-taken voor beide merken in een nieuwe functie betekent een verdere professionalisering van de organisatie met een enkel aanspreekpunt voor de pers.

Dit stelt de huidige Communicatie & PR Managers,  Aldo van Troost voor Jaguar en Valentijn Braam voor Land Rover, in staat zich volledig te gaan concentreren op marketing en communicatie voor de respectievelijke merken.

Met deze nieuwe structuur bereidt Jaguar Land Rover Nederland zich voor op de ambitieuze groeiplannen van de onderneming. Zo is enerzijds het programma recent uitgebreid met de  Jaguar XF Sportbrake en de F-TYPE en zijn anderzijds nieuwe generaties van de Range Rover en Range Rover Sport geïntroduceerd; modellen die zich onderscheiden door uitstekende verkoopcijfers. Met de verdieping van de marketing- en communicatie-activiteiten kan de service naar klanten nog verder worden verbeterd.

Als nieuwe PR Manager brengt Bas van der Wal een ruime ervaring mee uit zijn eerdere functies bij onder andere Daimler Chrysler en Fiat Group.

Afbeeldingen
Over Land Rover

Land Rover specialiseert zich al sinds 1948 in het ontwerpen en produceren van authentieke vierwiel-aangedreven auto’s die zich onderscheiden door de grootste omvang van capaciteiten in hun respectievelijke segmenten. Daarbij neemt Land Rover zijn verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Onze activiteiten op dit gebied zijn gebundeld in ons Our Planet programma. Dit omvat duurzame productie, ontwikkeling van nieuwe technologie, CO2-compensatie, natuurbescherming en humanitaire projecten. De assemblage van alle modellen gebeurt al sinds begin 2006 volledig klimaatneutraal. Daarnaast wordt de CO2-emissie van het gebruik van de auto door klanten voor de eerste 75.000 km of drie jaar gecompenseerd via de onafhankelijke organisatie Climate Care. Zie www.landrover.nl/ourplanet voor meer informatie. Iedere nieuwe Land Rover en Range Rover heeft 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km, 6 jaar carrosseriegarantie op doorroesten en uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij pech onderweg voor een periode van 3 jaar.

berichten