Spectaculaire demonstratie Range Rover Evoque tijdens VKV City Racing 2013

09 AUGUSTUS 2013, BEESD

Land Rover is zondag 18 augustus 2013 met een spectaculaire demonstratie aanwezig tijdens VKV City Racing 2013, het jaarlijks terugkerende racefestival in het centrum van Rotterdam. Onder de naam Urban Adventure Tour bezoekt Land Rover deze zomer ongeveer 25 grote steden in Europa en geeft daar demonstraties met de Range Rover Evoque. Tijdens VKV City Racing staat de Urban Adventure Tour van Land Rover op de Binnenrotte direct naast Station Blaak met een zogenaamde terrapod. Dit uitklapbare testparcours is speciaal ontwikkeld om de belangrijkste offroad eigenschappen van de Range Rover Evoque aan het publiek te tonen.

Het Urban Adventure Tour demonstratieteam van Land Rover neemt tijdens VKV City Racing bezoekers mee in een Range Rover Evoque over het spectaculaire parcours. Bovendien neemt Land Rover ook een demonstratieteam van free runners mee op hun tour langs de Europese wereldsteden. Free running is een sport waarbij mensen springend en klimmend over straat of door de natuur lopen, muren of bomen beklimmen en salto’s maken. Bekend uit een Amerikaanse commercial van Land Rover, laten deze free runners op de terrapod de gelijkenis zien tussen free running en de offroad eigenschappen van de Range Rover Evoque.

De Range Rover Evoque Urban Adventure Tour is op zondag 18 augustus a.s. te bezoeken van 11.00 tot en met 19.00 uur. De auto’s rijden continu over het parcours om zoveel mogelijk bezoekers het te laten ervaren. De demonstraties van het free run team vinden (onder voorbehoud) plaats op de volgende tijden:

-       11.30 uur

-       13.00 uur

-       14.30 uur

-       16.00 uur

-       17.30 uur

De demonstraties van het Urban Adventure Tour team en van de free runners zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers van VKV City Racing.

Afbeeldingen
Over Land Rover

Land Rover specialiseert zich al sinds 1948 in het ontwerpen en produceren van authentieke vierwiel-aangedreven auto’s die zich onderscheiden door de grootste omvang van capaciteiten in hun respectievelijke segmenten. Daarbij neemt Land Rover zijn verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Onze activiteiten op dit gebied zijn gebundeld in ons Our Planet programma. Dit omvat duurzame productie, ontwikkeling van nieuwe technologie, CO2-compensatie, natuurbescherming en humanitaire projecten. De assemblage van alle modellen gebeurt al sinds begin 2006 volledig klimaatneutraal. Daarnaast wordt de CO2-emissie van het gebruik van de auto door klanten voor de eerste 75.000 km of drie jaar gecompenseerd via de onafhankelijke organisatie Climate Care. Zie www.landrover.nl/ourplanet voor meer informatie. Iedere nieuwe Land Rover en Range Rover heeft 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km, 6 jaar carrosseriegarantie op doorroesten en uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij pech onderweg voor een periode van 3 jaar.

berichten