Alain Clark en Range Rover Evoque, een sterke combinatie

05 FEBRUARI 2013, BEESD
Samenvatting
Twee weken geleden is Alain Clark met zijn Range Rover Evoque Coupé gefotografeerd door gerenommeerd fotograaf Rahi Rezvani. Alain Clark, popmuzikant en producer, is onder andere bekend van het nummer ‘Father and Friend’ dat in de lijst staat van de meest gedraaide nummers op de Nederlandse radio van afgelopen vijf jaar. Met de fotoshoot onderstreept de fotograaf de eigenschappen die Clark en de Evoque gemeen hebben; ambitie, succes, een eigen stijl en kwaliteit.

Alain Clark rijdt in een Fuji White Range Rover Evoque Coupé Dynamic in de krachtigste dieselmotor-uitvoering. Zijn auto beschikt over een 825 Watt Meridian audiosysteem met 17 luidsprekers, inclusief
een subwoofer met uitzonderlijke helderheid en dynamiek. Bovendien beschikt de Evoque over het Terrain Response systeem, waarmee met gemak de sneeuw kan worden getrotseerd.

Alain zei tijdens de overhandiging van zijn Range Rover Evoque: “Ik had de Evoque natuurlijk al zien rijden, maar als je er dan zelf in rijdt, is dat toch wel een bijzondere ervaring. Het design is heel mooi en de auto is subliem afgewerkt, zowel het interieur als de buitenkant. Daarnaast beschikt de auto ook nog over een flinke geluidsinstallatie, waardoor het zeker voor een muzikant een genot is om erin te rijden. Ik heb natuurlijk meteen geprobeerd hoe de wegligging is in de sneeuw. Het geeft je echt een veilig gevoel dat je ondanks de weersomstandigheden zoveel controle hebt over de auto.”

De Range Rover Evoque werd voor het eerst onthuld in 2008 als concept car. De Evoque is de kleinste, lichtste en zuinigste Range Rover die ooit is gebouwd, ideaal voor gebruik in en rondom de stad. Het ontwerp is geïnspireerd op architectuur uit grote steden en spreekt dan ook vooral een jonger, meer stedelijk georiënteerd publiek aan. De Range Rover Evoque is in Nederland verkrijgbaar vanaf € 43.900 inclusief BTW en BPM.

 

Foto credits: Rahi Rezvani – www.rahirezvani.com

Afbeeldingen
Over Land Rover

Land Rover specialiseert zich al sinds 1948 in het ontwerpen en produceren van authentieke vierwiel-aangedreven auto’s die zich onderscheiden door de grootste omvang van capaciteiten in hun respectievelijke segmenten. Daarbij neemt Land Rover zijn verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Onze activiteiten op dit gebied zijn gebundeld in ons Our Planet programma. Dit omvat duurzame productie, ontwikkeling van nieuwe technologie, CO2-compensatie, natuurbescherming en humanitaire projecten. De assemblage van alle modellen gebeurt al sinds begin 2006 volledig klimaatneutraal. Daarnaast wordt de CO2-emissie van het gebruik van de auto door klanten voor de eerste 75.000 km of drie jaar gecompenseerd via de onafhankelijke organisatie Climate Care. Zie www.landrover.nl/ourplanet voor meer informatie. Iedere nieuwe Land Rover en Range Rover heeft 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km, 6 jaar carrosseriegarantie op doorroesten en uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij pech onderweg voor een periode van 3 jaar.

berichten