Ellen ten Damme ontvangt eerste Range Rover Evoque

14 OKTOBER 2011, BEESD
Samenvatting
Twintig Europese bekendheden op het gebied van mode, sport, muziek, media en gastronomie waren op 9 september samen in Liverpool om hun langverwachte Range Rover Evoque op te halen. Een van deze ‘City Shapers’ was onze eigen Ellen ten Damme.
De City Shapers hebben zich de afgelopen maanden ingezet voor de promotie van de nieuwe Range Rover Evoque, maar in Liverpool was het de eerste keer dat zij daadwerkelijk hun eigen Evoque te zien kregen. Tevens was er een speciale rit uitgestippeld, zowel op verharde wegen als off-road, met als hoogtepunt de 3 kilometer lange, ondergrondse, verlaten Edge Hill tunnel. Deze tunnel werd vroeger gebruikt als spoorverbinding voor goederentreinen, maar is sinds 1972 niet meer gebruikt.

Ellen ten Damme over haar eerste rijervaring met de Range Rover Evoque: “Ik keek er echt naar uit om mijn eerste ritje in de Evoque te maken, maar ik had nooit verwacht dat dit door een ondergrondse tunnel onder het centrum van Liverpool zou zijn. Het was echt een hele speciale ervaring en ik kijk nu nog meer naar uit om in mijn witte vijfdeurs Prestige-uitvoering in Amsterdam rond te cruisen!”

Een filmpje over het evenement in Liverpool inclusief een interview met Ellen ten Damme over haar eerste ervaringen met de Evoque, is onderstaand te vinden.

De andere Nederlandse City Shaper, Hans van Wolde, ontving zijn Range Rover Evoque 21 september jl. bij restaurant Beluga in Maastricht. De witte Coupé in Dynamic-uitvoering is een opvallende verschijning en trok meteen een hoop bekijks voor het restaurant aan de Maas.

Hans van Wolde over zijn nieuwe aanwinst: “Ik ben gek op auto’s en ben altijd een beetje zenuwachtig als ik een nieuwe ‘krijg’. Voor de levering van mijn Evoque was ik nog nerveuzer dan normaal, wat een gave wagen! Stoer als een echte Range Rover, maar tegelijkertijd ook zeer elegant en modern. En wat een rijcomfort, echt te gek!”

De Range Rover Evoque werd voor het eerst onthuld in 2008 als concept auto. Drie jaar later is het een van de meest besproken productieauto’s van dit moment. Land Rover heeft wereldwijd al meer dan 25.000 pre-orders ontvangen, waarvan 450 in Nederland. De Range Rover Evoque is in Nederland verkrijgbaar vanaf € 42.900 inclusief BTW en BPM.

Meer informatie over de Range Rover Evoque en de City Shapers is te vinden op www.landrover.nl en www.helloevoque.com.
Afbeeldingen
Video's
Over Land Rover

Land Rover specialiseert zich al sinds 1948 in het ontwerpen en produceren van authentieke vierwiel-aangedreven auto’s die zich onderscheiden door de grootste omvang van capaciteiten in hun respectievelijke segmenten. Daarbij neemt Land Rover zijn verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Onze activiteiten op dit gebied zijn gebundeld in ons Our Planet programma. Dit omvat duurzame productie, ontwikkeling van nieuwe technologie, CO2-compensatie, natuurbescherming en humanitaire projecten. De assemblage van alle modellen gebeurt al sinds begin 2006 volledig klimaatneutraal. Daarnaast wordt de CO2-emissie van het gebruik van de auto door klanten voor de eerste 75.000 km of drie jaar gecompenseerd via de onafhankelijke organisatie Climate Care. Zie www.landrover.nl/ourplanet voor meer informatie. Iedere nieuwe Land Rover en Range Rover heeft 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km, 6 jaar carrosseriegarantie op doorroesten en uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij pech onderweg voor een periode van 3 jaar.

berichten