Beluga Beach Club – een zomers strandgevoel in Maastricht

18 AUGUSTUS 2011, BEESD
Samenvatting
Afgelopen zaterdag vond de Grand Opening van de Beluga Beach Club in Maastricht plaats. De club is een initiatief van onder andere patron chef Hans van Wolde, één van de Nederlandse ‘City Shapers’ waarmee Land Rover in Nederland samenwerkt voor de introductie van de Range Rover Evoque. Op het Beluga strand staat dan ook een Evoque wireframe, een artistieke draadstaalconstructie van de Range Rover Evoque op ware grootte.

Beluga Beach Club
De Beluga Beach Club komt voort uit een samenwerking tussen twee Michelin sterrenrestaurant Beluga, waar Hans van Wolde chef is, en Strack. De club bevindt zich aan De Griend in Maastricht, een locatie die gekozen is vanwege de oppervlakte en goede ligging, op slechts 10 minuten wandelafstand vanaf het station en het centrum van Maastricht. Een prachtige locatie aan de Maas, waarmee het vakantiegevoel in de stad is gecreëerd. Op een relaxte manier genieten van heerlijke drankjes en lekker eten staat centraal. Onder toeziend oog van chef Hans van Wolde wordt er een beachkaart uitgeserveerd op het strand en het loungeterras, terwijl er in het upperdeck restaurant keuze is uit drie voor-, hoofd- en nagerechten. Iedere vrijdag- en zaterdagavond staat er bovendien een leuk evenement op het programma, waarbij o.a. bekende DJ’s zullen draaien.

Hans van Wolde en Land Rover
Hans van Wolde behoort tot de eerste Nederlanders die in de Range Rover Evoque zal rijden. Hij maakt samen met Ellen ten Damme deel uit van een zestigtal invloedrijke personen afkomstig uit achttien wereldsteden. Deze zogenaamde ‘City Shapers’ zullen samen met Land Rover werken aan de wereldwijde introductie van de Range Rover Evoque, de kleinste, lichtste en zuinigste Ranger Rover die ooit is gebouwd, waarmee deze bij uitstek geschikt is voor gebruik in en rondom de stad. Hans over de Evoque: “De Evoque is qua design een stoere, maar elegante auto. Zeer modern, zelfs bijna futuristisch, maar toch een echter Range Rover. Ik mag binnenkort in de witte Range Rover Evoque Coupé gaan rijden, helemaal mijn kleur!”

Tot en met 24 september 2011 kunnen bezoekers van Beluga Beach Club genieten van een zomers strandgevoel midden in Maastricht, compleet met beach bar, loungeterras en natuurlijk een fantastisch restaurant. Meer informatie over de Beluga Beach Club is te vinden op www.belugabeachclub.com.

Meer informatie over de Range Rover Evoque en de City Shapers is te vinden op www.helloevoque.com.

Citaten
"Het stadse, hippe en stijlvolle van de Beluga Beach Club past heel goed bij de Range Rover Evoque. Een stoere ‘city car’ met een hele eigentijdse uitstraling. Beide vind ik in ieder geval helemaal gaaf!" Hans van Wolde
Afbeeldingen
Over Land Rover

Land Rover specialiseert zich al sinds 1948 in het ontwerpen en produceren van authentieke vierwiel-aangedreven auto’s die zich onderscheiden door de grootste omvang van capaciteiten in hun respectievelijke segmenten. Daarbij neemt Land Rover zijn verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Onze activiteiten op dit gebied zijn gebundeld in ons Our Planet programma. Dit omvat duurzame productie, ontwikkeling van nieuwe technologie, CO2-compensatie, natuurbescherming en humanitaire projecten. De assemblage van alle modellen gebeurt al sinds begin 2006 volledig klimaatneutraal. Daarnaast wordt de CO2-emissie van het gebruik van de auto door klanten voor de eerste 75.000 km of drie jaar gecompenseerd via de onafhankelijke organisatie Climate Care. Zie www.landrover.nl/ourplanet voor meer informatie. Iedere nieuwe Land Rover en Range Rover heeft 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km, 6 jaar carrosseriegarantie op doorroesten en uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij pech onderweg voor een periode van 3 jaar.

berichten