Evoque Experience biedt unieke kennismaking met nieuwe Range Rover Evoque

14 JULI 2011, BEESD
Samenvatting
Met nog slechts enkele maanden te gaan tot de Nederlandse marktintroductie van de Range Rover Evoque in september, biedt Land Rover met de Evoque Experience de mogelijkheid om nu al uitgebreid kennis te maken met het nieuwe model. De Evoque Experience is een unieke belevingswereld waar geïnteresseerden alle facetten van de nieuwe Range Rover Evoque kunnen ontdekken.
De Evoque Experience vindt plaats op verschillende locaties over de hele wereld, waaronder één centraal in Nederland. Het concept is geïnspireerd door The Pulse Of The City (www.helloevoque.com) en brengt die virtuele wereld tot leven. Je zou de Evoque Experience kunnen zien als een soort showroom van de toekomst, waar tastbare en virtuele realiteit elkaar raken om klanten optimaal te informeren.

De Evoque Experience is opgebouwd uit een aantal zones. Zone 1, met de naam ‘Inspired by the City’, vertelt het verhaal achter de auto: hoe de Range Rover Evoque is geïnspireerd door de meest opwindende steden ter wereld. Een display toont een grafisch verhaal van de LRX Concept en hoe deze is geïnspireerd door de stad. Verder toont een groot beeldscherm verschillende Evoque video’s.

Zone 2 is de ‘Pulse of the City Plug-in’. Hier wordt het Pulse of the City project tot leven gebracht als een rijke, dynamische achtergrondwereld voor de Evoque Experience. Hier kunnen bezoekers het Pulse of the City project, inclusief de Nederlandse City Shapers Ellen ten Damme en Hans van Wolde, op een interactieve en betrokken manier ontdekken en verkennen. Ook kan men onderdeel worden van het project door inzichten over zichzelf en favoriete steden te delen.

In Zone 3, genaamd ‘Meet the Evoque Coupé and Evoque’, maakt men ‘live’ kennis met beide uitvoeringen van de Range Rover Evoque. De beide auto’s zijn naast elkaar opgesteld, zodat bezoekers de overeenkomsten en verschillen direct kunnen zien. Bezoekers kunnen de twee uitvoeringen tot in detail bekijken en ontdekken, zowel van buiten als van binnen.

De vierde zone heeft als thema ‘The Personalisation Bar’. Hier kunnen klanten zich via de interactieve film ‘Being Henry’ op een innovatieve en afwijkende manier laten informeren over de vele keuzemogelijkheden om de nieuwe Range Rover Evoque te personaliseren. De kijker bepaalt aan de hand van zijn keuzes zelf het verloop van de film en daarmee het exterieur en interieur van zijn Evoque.

Tot slot kan men in Zone 5, ‘The Customisation Hub’, een gedetailleerde configuratie van ‘hun’ Range Rover Evoque maken. Hier kunnen op interactieve wijze, via meerdere iMac configurators, de vele duizenden combinatiemogelijkheden van motoren, uitvoeringen, interieurthema’s, opties en accessoires worden geselecteerd. Het resultaat is een virtuele Evoque, volledig naar wens van de klant.

Met de Evoque Experience leidt Land Rover geïnteresseerden op diepgaande wijze door de complete wereld van de Range Rover Evoque. Vanwege het unieke karakter kunnen bezoekers deze belevingswereld alleen optimaal beleven bij een niet te groot aantal aanwezigen. Om die reden kan de Evoque Experience alleen op afspraak worden bezocht. Geïnteresseerden kunnen daarvoor contact opnemen met hun lokale Land Rover dealer. Via de Dealerlocator op www.landrover.nl kan men gemakkelijk in contact komen met de gewenste dealer. De Evoque Experience blijft geopend tot de marktintroductie van de Range Rover Evoque in september.
Afbeeldingen
Over Land Rover

Land Rover specialiseert zich al sinds 1948 in het ontwerpen en produceren van authentieke vierwiel-aangedreven auto’s die zich onderscheiden door de grootste omvang van capaciteiten in hun respectievelijke segmenten. Daarbij neemt Land Rover zijn verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Onze activiteiten op dit gebied zijn gebundeld in ons Our Planet programma. Dit omvat duurzame productie, ontwikkeling van nieuwe technologie, CO2-compensatie, natuurbescherming en humanitaire projecten. De assemblage van alle modellen gebeurt al sinds begin 2006 volledig klimaatneutraal. Daarnaast wordt de CO2-emissie van het gebruik van de auto door klanten voor de eerste 75.000 km of drie jaar gecompenseerd via de onafhankelijke organisatie Climate Care. Zie www.landrover.nl/ourplanet voor meer informatie. Iedere nieuwe Land Rover en Range Rover heeft 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km, 6 jaar carrosseriegarantie op doorroesten en uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij pech onderweg voor een periode van 3 jaar.

berichten