Paolo Nutini, Cee Lo Green en Mark Ronson geven met mondiaal concert startschot voor Range Rover Evoque wereldtournee

26 MEI 2011, BEESD
Samenvatting
Zaterdagnacht 21 mei, namen 3.000 genodigden in Milaan, New York en Shanghai deel aan een wereldwijd, interactief muziekevenement, waarbij de internationale sterren Paolo Nutini, Cee Lo Green en Mark Ronson live optraden.
‘Range Rover Evoque Live’ vormt het begin van een wereldtournee, die de Range Rover Evoque naar meer dan 100 steden over de hele wereld brengt. Tevens is dit de volgende fase in het Pulse of the City project – een campagne om de nieuwe telg van de Range Rover familie te introduceren.

Naast de lokaal optredende muzikant, maakten enorme LED-schermen het mogelijk om live optredens van de andere twee hoofdacts vanuit de andere wereldsteden te zien. Het resultaat: publiek in drie wereldsteden kon tegelijk genieten van een live concert van drie wereldberoemde muzikanten.

Pulse of the City
De afgelopen negen maanden heeft de Range Rover Evoque al de ‘pulse’ van 15 steden gevoeld via een speciale Evoque ‘Pulse of the City’ app en door de input van City Shapers (ambassadeurs) in deze steden. Meer informatie over het Pulse of the City project en de Range Rover Evoque is te vinden op www.helloevoque.com.

Range Rover Evoque

De nieuwe Evoque is de kleinste, lichtste en zuinigste Range Rover die ooit is gebouwd, ideaal voor gebruik in en rondom de stad. Het ontwerp is geïnspireerd op architectuur uit grote steden en spreekt dan ook vooral een jonger, meer stedelijk georiënteerd publiek aan. Land Rover heeft een zestigtal trendsetters afkomstig uit steden over de hele wereld, de zogenoemde ‘City Shapers’, samengebracht om de Range Rover Evoque tijdens zijn introductieperiode te begeleiden. De steden Berlijn, Johannesburg, Londen, Milaan, Sydney, Parijs, New York, Madrid, São Paulo, Istanbul, Moskou, Shanghai, Los Angeles, Brussel, Wenen, Amsterdam, Lissabon en Praag staan hierbij centraal.
Afbeeldingen
Video's
Over Land Rover

Land Rover specialiseert zich al sinds 1948 in het ontwerpen en produceren van authentieke vierwiel-aangedreven auto’s die zich onderscheiden door de grootste omvang van capaciteiten in hun respectievelijke segmenten. Daarbij neemt Land Rover zijn verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Onze activiteiten op dit gebied zijn gebundeld in ons Our Planet programma. Dit omvat duurzame productie, ontwikkeling van nieuwe technologie, CO2-compensatie, natuurbescherming en humanitaire projecten. De assemblage van alle modellen gebeurt al sinds begin 2006 volledig klimaatneutraal. Daarnaast wordt de CO2-emissie van het gebruik van de auto door klanten voor de eerste 75.000 km of drie jaar gecompenseerd via de onafhankelijke organisatie Climate Care. Zie www.landrover.nl/ourplanet voor meer informatie. Iedere nieuwe Land Rover en Range Rover heeft 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km, 6 jaar carrosseriegarantie op doorroesten en uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij pech onderweg voor een periode van 3 jaar.

berichten