Hello Evoque, Hello Ellen, Hello Hans

Ellen ten Damme en Hans van Wolde eerste Nederlanders met Range Rover Evoque

05 MEI 2011, BEESD
Samenvatting
Ellen ten Damme en Hans van Wolde zijn de eerste Nederlanders die in de Range Rover Evoque zullen rijden. Multitalent Ellen en patron chef Hans maken deel uit van een zestigtal invloedrijke personen afkomstig uit achttien wereldsteden. Deze zogenaamde ‘City Shapers’ zullen samen met Land Rover werken aan de wereldwijde introductie van de Range Rover Evoque.
Pulse of the City
De City Shapers nemen deel aan het Pulse of the City project, waarbij hun bewegingen door hun favoriete stad worden gevolgd, om een levende, interactieve gids te creëren van de stad waarin zij zich thuis voelen. De Nederlandse Pulse of the City stad is Amsterdam. Met behulp van de Pulse of the City app leggen de City Shapers hun favoriete routes en locaties van hun stad vast, welke vervolgens te bekijken zijn op de HelloEvoque.com website. Dit project is onderdeel van de introductie van de nieuwe Range Rover Evoque. Het is de kleinste, lichtste en zuinigste Range Rover die ooit is gebouwd, ideaal voor gebruik in en rondom de stad.

Ellen ten Damme is een Nederlandse singer/songwriter, speelt piano, gitaar en viool en is ze in voorbereiding met het Scapino ballet voor een dansvoorstelling waarbij ze zingt en danst op haar eigen muziek, kortom een echt multitalent. Haar CD ‘Durf Jij?’ behorende bij haar gelijknamige theatervoorstelling is inmiddels goud en met haar internationale circusshow ‘Cirque Stiletto’ trok ze volle zalen. Ellen is opgegroeid in Drenthe, maar woont al jaren op een boot in Amsterdam en is dus een perfecte ambassadeur van de stad Amsterdam voor het Pulse of the City project. Ellen over de Evoque: “Het stoere en robuuste karakter van Range Rover heeft me altijd al aangetrokken, maar de stap om zo’n grote wagen te kopen, ging mij als stadsmens toch altijd net te ver. De Evoque brengt hier verandering in, stoer als een echter Range Rover, maar qua formaat en looks beter passend bij het stadsleven. Ik leg jaarlijks heel wat kilometers af, dus ik kijk enorm uit naar mijn witte Range Rover Evoque, let the cruising begin!”

Hans van Wolde komt uit een gezin van jazzartiesten, muzikant worden was dus voor de handliggend geweest, maar van jongs af aan had Hans al een fascinatie voor smaak. In 1997 werd zijn droom werkelijkheid. Hij opende het succesvolle, nu twee Michelin sterren restaurant Beluga in Maastricht.  De specialiteit van Hans van Wolde’s ligt in het samensmelten van onze vier smaken zoet & zout en zuur & bitter, waarmee hij zijn gerechten een huwelijk van hart en ziel geeft. Ondanks dat Hans in het Bourgondische zuiden woonachtig is, is hij toch regelmatig in Amsterdam te vinden! Hans over de Evoque: “De Evoque is qua design een stoere, maar elegante auto. Zeer modern, zelfs bijna futuristisch, maar toch een echter Range Rover. Ik mag binnenkort in de witte Range Rover Evoque Coupé gaan rijden, helemaal mijn kleur! Wit speelt een zeer belangrijke rol binnen mijn restaurant en gerechten, deze kleur geeft dingen gewoon een bepaalde stijl! Ook bij de Range Rover Evoque vind ik wit helemaal gaaf, het maakt de auto stijlvol maar tegelijkertijd benadrukt het de stoere Range Rover elementen, zoals de grote wielen en de indrukwekkende grille!”
Citaten
"De Range Rover Evoque is de kleinste, lichtste en groenste auto die Land Rover tot nu toe heeft geproduceerd, waarmee deze bij uitstek geschikt is voor rijden in de stad. Het ontwerp is geïnspireerd op stadsarchitectuur en een belangrijk deel van een stad zijn de mensen die daar wonen, werken, bewegen en gesprekken voeren. Land Rover heeft meer dan zestig ‘City Shapers’ uit belangrijke wereldsteden samengebracht om de Range Rover Evoque op zijn introductiereis te vergezellen. De steden zijn Berlijn, Johannesburg, Londen, Milaan, Sydney, Parijs, New York, Madrid, São Paulo, Istanbul, Moskou, Shanghai, Los Angeles, Brussel, Wenen, Amsterdam, Lissabon en Praag." Phil Popham, Group Sales Operations Director bij Jaguar Land Rover
Afbeeldingen
Video's
Over Land Rover

Land Rover specialiseert zich al sinds 1948 in het ontwerpen en produceren van authentieke vierwiel-aangedreven auto’s die zich onderscheiden door de grootste omvang van capaciteiten in hun respectievelijke segmenten. Daarbij neemt Land Rover zijn verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Onze activiteiten op dit gebied zijn gebundeld in ons Our Planet programma. Dit omvat duurzame productie, ontwikkeling van nieuwe technologie, CO2-compensatie, natuurbescherming en humanitaire projecten. De assemblage van alle modellen gebeurt al sinds begin 2006 volledig klimaatneutraal. Daarnaast wordt de CO2-emissie van het gebruik van de auto door klanten voor de eerste 75.000 km of drie jaar gecompenseerd via de onafhankelijke organisatie Climate Care. Zie www.landrover.nl/ourplanet voor meer informatie. Iedere nieuwe Land Rover en Range Rover heeft 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km, 6 jaar carrosseriegarantie op doorroesten en uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij pech onderweg voor een periode van 3 jaar.

berichten