YouTube hit OK Go showt LA met Evoque GPS app

20 APRIL 2011, NEW YORK
Samenvatting
De rock band OK Go heeft vandaag hun Geo Art film gepubliceerd op www.helloevoque.com/okgo. De Geo Art film is onderdeel van het Pulse of the City project, waarmee Land Rover samen met OK Go en vele andere invloedrijke personen vanuit de hele wereld aan de introductie van de nieuwe Range Rover Evoque werkt. Met het Pulse of the City project zetten zij hun favoriete stad op een creatieve en innovatie manier op de kaart. OK Go ‘schreef’ hun logo via een route door straten van Los Angeles!

Samen met zo’n 100 vrienden, muziekinstrumenten en andere attributen trok de band OK Go afgelopen maand door de straten van Los Angeles en creëerde hiermee een 13 km lange muzikale parade. Via de Range Rover Evoque GPS app (‘Pulse of the City’) werd de gelopen route vastgelegd, met de enorme letters ‘OK Go’ op de straten van LA als resultaat. De film die werd gemaakt van dit muzikale festijn is onlangs zelfs door MTV genomineerd voor de O Music Award in de categorie ‘Most Innovative Music Video’.

 

OK Go is een Amerikaanse band die wereldwijde bekendheid kreeg via YouTube. Hun ‘Treadmill’ video werd meer dan 50 miljoen keer bekeken en onderscheiden met een Grammy Award. Ook hun meest recente video ‘This Too Shall Pass’ is met meer dan 26 miljoen hits een ware YouTube hit.

 

The Pulse of the City app

De GPS iPhone app, ‘Pulse of the City’ genaamd, is door Land Rover uitgebracht ter ondersteuning van de introductie van de nieuwe Range Rover Evoque. De ‘Pulse of the City’ app biedt gebruikers de mogelijkheid routes door wereldsteden via GPS op een creatieve manier vast te leggen. Een grafische reconstructie van de afgelegde route wordt weergegeven op de iPhone.

 

Range Rover Evoque

De nieuwe Evoque is de kleinste, lichtste en zuinigste Range Rover die ooit is gebouwd, ideaal voor gebruik in en rondom de stad. Het ontwerp is geïnspireerd op architectuur uit grote steden.

Video's
Over Land Rover

Land Rover specialiseert zich al sinds 1948 in het ontwerpen en produceren van authentieke vierwiel-aangedreven auto’s die zich onderscheiden door de grootste omvang van capaciteiten in hun respectievelijke segmenten. Daarbij neemt Land Rover zijn verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Onze activiteiten op dit gebied zijn gebundeld in ons Our Planet programma. Dit omvat duurzame productie, ontwikkeling van nieuwe technologie, CO2-compensatie, natuurbescherming en humanitaire projecten. De assemblage van alle modellen gebeurt al sinds begin 2006 volledig klimaatneutraal. Daarnaast wordt de CO2-emissie van het gebruik van de auto door klanten voor de eerste 75.000 km of drie jaar gecompenseerd via de onafhankelijke organisatie Climate Care. Zie www.landrover.nl/ourplanet voor meer informatie. Iedere nieuwe Land Rover en Range Rover heeft 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km, 6 jaar carrosseriegarantie op doorroesten en uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij pech onderweg voor een periode van 3 jaar.

berichten